keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Ostakaa TAKKI!! :))

Löydin tänään aivan ihanan talvitakin Onlystä ja tällä hetkellä minulla roikkuu tuolla eteisessä kaksi takkia,josta haluaisin päästä eroon.Olen laittanut erillaisiin paikkoihin noista kahesta kuvat,mutta laitan nyt tännekkin :).
Ruskea nahkatakki Only. Kun ostin tämän neljä vuotta sitten maksoin tästä n.90€ ja nyt pyytäisin tästä 30€(neuvottelu varaa on) plus postikulut,mutta voi myös noutaa Jyväskylän keskustasta.Koko on L.Todella hyvässä kunnossa ja mikään ei ole rikki paitsi ihat ovat hieman kuluneet ajan myötä :).
Zaran musta takki.Tämä takki on n. 3 vuotta vanha ja silloin kun ostin tämän niin tämäkin oli n.90€ arvoinen ja nyt pyytäisin myös tästä sen 30€(neuvottelu varaa on) plus postikulut,mutta tämänkin voi tulla hakemaan Jyväskylän keskustasta.Takki on todella hyvässä kunnossa...mitään vikaa en ole löytänyt. Takissa on iso kaulus joka toimii huppuna. Koko L.
Tässä vielä kuva tuosta ihanuudesta,jonka kävis ostamassa tänään :)) <3.
Only 69,95€
Jos joku on kiinnostunut noista takeista niin laittakaa viestiä ja jotain yhteystietoa esim.sähköpostiosoite :) niin otan yhteyttä.



2 kommenttia:

  1. roskiin noi takit vaan tai vie kirparille ei noita enään kukaan osta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi hyvät takit pitäisi roskiin heittää? :D Kokeilin vaan jos vielä joku ostaisi tai sitten vien noi johonkin UFF:iin tai jonnekkin muualle. :)

      Poista