tiistai 16. huhtikuuta 2013

Piti käydä tänään hakemassa äidiltä sauvasekoitin,kun tein sosekeittoa niin nämä tarttui Sokkarilta mukaan.Onneksi mulla oli 15%etukuponki niin nämä ei maksanu kuin 20€.Kokeilin tota Tangle Teezeria heti,kun pääsin kotia ja kyllä se oli ihan mahtava.Hiuksiakaan ei lähtenyt niin paljon päästä,kuin normaalilla harjalla ja takut lähti helposti pois.Onneksi ostin ton.


Sunnuntaina katottiin tämmöinen ranskalainen elokuva kuin Koskemattomat.Olin monta kertaa maininnut Jonille että haluan katsoa tämän,mutta Joni oli ensiksi vähän sillein et ei,mutta kyllä mä sain sen lopulta katsomaan tämän ja se vielä piti tästä. :)Tämä elokuva oli kyllä aivan ihana,hauska ja lopussa tuli itkukin.
Elokuva kertoo Philippesta,joka on neliraajahalvaantunut miljonääri,joka etsii itsellensä avustajaa.Hän ei valitse itselleen avustajaksi mitään ammattilaista vaan Drissin,joka on pikkurikollinen,joka tuli haastatteluun kun oli pakko.Pian Philippe ja Drissin ystävystyvät ja Drissista tulee tärkeä ystävä/avustaja Philippelle.
Suosittelen tätä kovasti katsottavaksi.Hyvän mielen elokuva. :)


P.S Sain 566€ veronpalautusta!! :)))))Joulukuuta odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti